Новости и Соопштенија

Известување за промоција на книга

 
 
Picture of Admin User
Известување за промоција на книга
by Admin User - Monday, 26 November 2012, 11:52 AM
 
Почитувани,
Ве известуваме дека во вторник, 27.11.2012 година, со почеток во 14:30 во Амфитеатарот при МИТ Универзитет ќе се одржи промоција на високошколскиот учебник „ Основи на криминалистичко разузнавање и криминалистичка анализа“ од доц. д-р Оливер Андонов.

Ве покануваме да ја проследите оваа промоција.

Со почит,
МИТ Универзитет