Новости и Соопштенија

Известување

 
 
Picture of Admin User
Известување
by Admin User - Friday, 13 February 2009, 2:27 PM
 

Се известуваат сите студенти на Факултетите за менаџмент, Менаџмент на еколошки ресурси и Академијата за Гастрономија, дека во понеделник, 16.02.2009 започнува наставата на МИТ Универзитетот во новите простории на ул. Коста Новаковиќ бр. 16, Скопје.


Распоредите за сите наведени факултети можете да ги најдете на moodle, од каде што студентите можат да се информираат за точното време на почетокот на наставата.


Презентации за изборните предмети ќе бидат одржани во понеделник, 16.02.2009, во 14:00 часот.


Наставниот кадар при МИТ Универзитет