Новости и Соопштенија

Соопштение!

 
 
Picture of Admin User
Соопштение!
by Admin User - Thursday, 9 October 2008, 2:07 PM
 
Почитувани студенти на МИТ Факултетите,

На 15.10.2008, среда од 16:00 до 18:00 часот, во амфитеатарот на МИТ факултетите ќе се одржи предавање за изработка на бизнис план. Предавањето е во интерес на изготвувањето на бизнис плановите со кои ќе настапат МИТ факултетите на претстојните академски натпревари. За поединости ќе бидете дополнително информирани.

Наставен кадар при МИТ Факултетите.