Новости и Соопштенија

Распоред за зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Thursday, 12 October 2023, 10:01 AM
 
Почитувани студенти,


Во прилог е распоред за зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет