Новости и Соопштенија

Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година

 
 
Слика од Арменд Салиу - (admin)
Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година
од Арменд Салиу - (admin) - недела, октомври 28 2018, 11:33
 

Почитувани,

Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година е следниот:
За подетални информации Ве молиме контактирајте ги предметните наставници.
Ви посакуваме успешна сесија!