Новости и Соопштенија

Известување за термини за месец ноември

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини за месец ноември
by Admin User - Thursday, 1 November 2012, 2:34 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини во месец ноември:
  • Пријавување испити за вонредна ноемвриска сесија: 05.11. - 07.11.2012 година
  • Ноемвриска испитна сесија: 19.11. - 23.11. 2012 година
  • Прва колоквиумска недела: 19.11. - 23.11. 2012 година

Ви посакуваме успешна сесија и колоквиумска недела.


Студентска служба

МИТ Универзитет