Новости и Соопштенија

Распоред за мајска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред за мајска испитна сесија
by Admin User - Monday, 23 May 2011, 10:43 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следниот распоред за мајска испитна сесија:
Ви посакуваме успешна сесија.
МИТ Универзитет