Новости и Соопштенија

Распоред за априлска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред за априлска испитна сесија
by Admin User - Monday, 22 April 2013, 1:45 PM
 
Почитувани,

Распоредот на термини за полагање во априлската вонредна сесија за академската 2012/2013 година, по факултети е следен:

За полагање на испити од втор циклус на студии консултирајте ги предметните професори.

Ви посакуваме успешна сесија

МИТ Универзите - Скопје