Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година
by Admin User - Thursday, 4 December 2014, 12:09 PM
 
Почитувани студенти,

Ревидираниот распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година е следниот:

Шема со предавални

Ви посакуваме успешен семестар

МИТ Универзитет