Новости и Соопштенија

Известување за февруарска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за февруарска испитна сесија
by Admin User - Monday, 11 January 2010, 12:58 PM
 
Почитувани студенти,

Пријавувањето на испити во февруарска испитна сесија ќе биде во периодот од 01.02. - 07.02.2010 година.

Февруарската испитна сесија ќе се одржи во периодот од 15.02. - 19.02.2010 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет