Новости и Соопштенија

Известување за одржување презентација на Еду Картичка

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување презентација на Еду Картичка
by Admin User - Thursday, 3 April 2014, 2:01 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во вторник (08.04.2014) во 11:00 часот, во Амфитеатерот на МИТ Универзитет, ќе се одржи презентација за Еду Картичка - прва и единствена младинска картичка за попусти и поволности во Македонија.
Еду Картичката можете да ја искористите во околу 160 локали од различен тип (училишта за странски јазици, кафе барови, ресторани, фитнес клубови - ”Chillbox”, “Еveryday”, Фитнес центар “Maгнус”, “Кино Карпош”, Скопско Лизгалиште, Пица бар “4 сезони,” Кафе бар “Драма” и уште стотина други локали). За дополнителни информации контактирајте го одговорното лице од Да Научиме на 071638997 или на e-mail: danaucime@gmail.com.

Ве очекуваме!
МИТ Центар за квалитет и развој на кариера