Новости и Соопштенија

Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2012/2013 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2012/2013 година
by Admin User - Thursday, 25 October 2012, 1:13 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на часовите за зимскиот семестар во академската 2012/2013 година е следен:

Воедно Ве покануваме на свечена церемонија по повод првиот академски час за академската 2012/2013 година, во Понеделник, 08.10.2012 г., во 10:00 часот, во амфитеатарот при МИТ Универзитет, Скопје.

Ви посакуваме успешен семестар
МИТ Универзитет