Новости и Соопштенија

Потсетување за термини во месец јануари, 2014 година

 
 
Picture of Admin User
Потсетување за термини во месец јануари, 2014 година
by Admin User - Tuesday, 21 January 2014, 11:09 AM
 
Почитуавани студенти,

Ве потсетуваме за следните термини во месец јануари во академската 2013/2014 година:
  • Пријавување испити за февруарска испитна сесија: 20.01. - 24.01.2014 година
  • Февруарска испитна сесија: 03.02. - 07.02.2014 година
  • Почеток на летниот семестар во академската 2013/2014 година: 10.02.2014 година


Студентска служба

МИТ Универзитет