Новости и Соопштенија

Враќање книги во библиотека

 
 
Picture of Admin User
Враќање книги во библиотека
by Admin User - Monday, 18 January 2010, 10:50 AM
 
Почитувани студенти,

Ве молиме најдоцна до петок 22.01.2010 да ги вратите сите позајмени книги и скрипти во библиотеката.

Студентска служба