Новости и Соопштенија

ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ

 
 
Picture of Кире Бабаноски
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ
by Кире Бабаноски - Monday, 19 August 2019, 2:41 PM
 
Се известуваат студентите од Факултетот за безбедносни науки дека испитот по предметите Казнено право, Меѓународно казнено право и Казнено процесно право за студентите кои пријавија во јунскиот испитен рок, ќе се реализира на 29.08.2019 година во 10:00 часот во предавална 2 во објектот во Аеродром


Ви посакуваме успех. 

Факултет за безбедносни науки