Новости и Соопштенија

МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

 
 
Picture of Драгица Трајковска
МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Драгица Трајковска - Thursday, 7 March 2024, 9:40 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето на испити за Мартовска испитна сесија (вонредна сесија) ќе се врши во период од 11.03.2024 - 15.03.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе или во оригинал или направена копија, во зависност од тоа колку испити ќе пријавите), секој работен ден од 12:00 -15:00 часот.

Мартовската испитна сесија ќе се одржи во период од 25.03.2024 - 29.03.2024 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во договор со студентите.

Напоменуваме, дека сите студенти кои нема да се придржуваат на горе наведените препораки нема да можат да полагаат испити во мартовска сесија.

Ве замолуваме за ажурност и редовност со пријавувањето, со цел непречено одвивање на испитната сесија.Со почит,

МИТ Универзитет