Новости и Соопштенија

Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура
by Невена Цонева - Monday, 5 March 2018, 2:04 PM
 

Почитувани,

На ден 08.03.2018 година, во 12.00 часот, на Факултетот за архитектура при МИТ Универзитет (објект Сити Галери, Плоштад Македонија), ќе гостува архитект Блажен Зотовски, KNAUF доо Скопје

Присуството на сите студенти од Факултетот за архитектура е задолжително, а добредојдени се сите наши алумни и други заинтересирани лица.

Факултет за архитектура