Новости и Соопштенија

Распоред за втора колоквиумска недела во зимски семестар, академска 2013/2014 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за втора колоквиумска недела во зимски семестар, академска 2013/2014 година
by Admin User - Thursday, 19 December 2013, 2:16 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар, академска 2013/2014 година (23.12. - 27.12.2013 година) е следниот:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела.
МИТ Универзитет