Новости и Соопштенија

Известување за студентска пракса за студентите од МИТ Факултетот за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентска пракса за студентите од МИТ Факултетот за архитектура
by Admin User - Monday, 22 August 2011, 3:10 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти од МИТ Факултетот за архитектура најдоцна до четврток, 25.08.2011г.,да извршат уплата на прва рата за останатите 10 дена од задолжителната пракса според договорот и програмата за студирање, која ќе се одржи во еко-камп Пешна, Македонски Брод, започнувајќи од 26.08.2011г.

Истите студенти најдоцна до четврток, 25.08.2011г., да се јават во службата за студентски прашања при МИТ Универзитет, заради евидентирање на патничката листа за организираниот превоз.

Секој студент кој нема да ја обави задолжителната пракса нема да може да запише нареден семестар.

Одговорен професор за студентската пракса за МИТ Факултетот за Архитектура
проф. д-р Вангел Дуновски