Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2013/2014 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2013/2014 година
by Admin User - Thursday, 3 April 2014, 9:39 AM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првите колоквиуми за летниот семестар во академската 2013/2014 година е следниот:

Ви посакуваме успешни колоквиуми

МИТ Универзитет