Новости и Соопштенија

Финална верзија на распоред на часови за МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Финална верзија на распоред на часови за МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Friday, 20 February 2009, 8:29 PM
 
Почитувани студенти на МИТ Факултет за архитектура,

Во прилог на ова известување можете да ја најдете новата финална верзија на распоредот на часови за II (втор) семестар во учебната 2008/2009 година на МИТ Факултет за Архитектура со почеток на важење од 23.02 (Понеделник).

Распоред на часови за МИТ Факултет за архитектура

Наставент кадар на МИТ Факултет за архитектура