Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултетот за компјутерски науки и технологии

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултетот за компјутерски науки и технологии
by Admin User - Monday, 13 September 2010, 10:10 AM
 
Испитите по предметите Оперативни системи и Програмски инжинеринг се одложуваат за во петок, 17.09.2010год во 12 часот. МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии