Новости и Соопштенија

Распоред на испити во февруарски испитен рок

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испити во февруарски испитен рок
by Admin User - Friday, 11 February 2011, 3:20 PM
 
Почитувани студенти.

Распоредот за февруарската испитна сесија е следниов:
Ви посакуваме успех.
Студентска служба
МИТ Универзитет