Новости и Соопштенија

ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ КАЈ ПРОФ. Д-Р МАРИЈАН СТЕВАНОВСКИ

 
 
Picture of Кире Бабаноски
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ КАЈ ПРОФ. Д-Р МАРИЈАН СТЕВАНОВСКИ
by Кире Бабаноски - Thursday, 20 June 2019, 12:51 AM
 

Се известуваат студентите дека полагањето на испитите по предметите кај проф. д-р Маријан Стевановски се презакажува за 24.06.2019 (Понеделник) од 10.30 часот во Лаб. 1 во објектот во Аеродром.


Ви благодариме на разбирањето.