Новости и Соопштенија

Известување за термини до крај на зимскиот семестар, академска 2012/2013 година

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини до крај на зимскиот семестар, академска 2012/2013 година
by Admin User - Tuesday, 11 December 2012, 1:46 PM
 
Почитуавани студенти,

Ве известуваме за следните термини до крајот на зимскиот семестар во академската 2012/2013 година:
  • Декемвриска вонредна испитна сесија: 24.12. - 28.12.2012 година
  • Пријавување испити за јануарска вонредна испитна сесија: 24.12. - 28.12.2012 година
  • Втора колоквиумска недела: 08.01.- 11.01.2013 година
  • Пријавување испити за февруарска сесија: 08.01.- 11.01.2013 година
  • Јануарска вонредна испитна сесија: 14.01.- 18.01.2013 година
  • Зимски распуст: 11.01. - 10.02.2013 година
  • Февруарска испитна сесија: 04.02. - 08.02.2013 година
  • Уплата за индекс: 1200 денари.


Студентска служба

МИТ Универзитет