Новости и Соопштенија

Известување за испитот по предметот Сметководство

 
 
Picture of Admin User
Известување за испитот по предметот Сметководство
by Admin User - Wednesday, 8 February 2012, 2:20 PM
 
Се известуваат студентите кои треба да полагаат Сметководство во февруарската испитна сесија, дека испитот ќе се одржи во вторник, 14.02, во 12 часот, во работните простории на професорот. (во зградата на ТЕЛЕКАБЕЛ, спроти ТЦ Бисер)