Новости и Соопштенија

Фотографирање на апсолвенти

 
 
Picture of Admin User
Фотографирање на апсолвенти
by Admin User - Monday, 17 June 2013, 1:00 PM
 
Почитувани апсолвенти,

Фотографирањето за студентското табло ќе се врши во понеделник, 24.06.2013 година и вторник, 25.06.2013 година од 13 до 18 часот. Деталите ќе ги најдете овде.

Студентска служба
МИТ Универзитет