Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на испитите во октомвриски испитен рок

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на испитите во октомвриски испитен рок
by Admin User - Monday, 26 October 2009, 3:12 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да го проследите ревидираниот распоред на испити во текот на октомвриска испитна сесија на МИТ Факултетот за компјутерски науки и технологии.

Распоред на испити за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

Наставниот кадар при МИТ Универзитет ви посакува успешна испитна сесија