Новости и Соопштенија

Распоред на испити во јунска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испити во јунска испитна сесија
by Admin User - Monday, 13 June 2011, 1:10 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на испити во јунската испитна сесија за академскта 2010/2011 година е следниот:
Ви посакуваме успешна испитна сесија
МИТ Универзитет