Новости и Соопштенија

Известување за презентација на проектот е-ENGAGЕMENT

 
 
Picture of Admin User
Известување за презентација на проектот е-ENGAGЕMENT
by Admin User - Thursday, 13 November 2014, 10:55 AM
 
Почитувани студенти,

Во понеделник, 17.11.2014 година, со почеток во 10 часот, во Амфитеатарот на МИТ Универзитет, организацијата Младински Сојуз ќе одржи презентација на проектот “е-ENGAGЕMENT”.

Сегашната млада генерација е најдобро образована генерација досега, целосно запознаена со дигиталните технологии, подвижна е и целосно отворена за нови хоризонти.

Во фокусот на проектот “e-ENGAGЕMENT” е зајакнување и охрабрување на младите луѓе со дигиталните вештини, нови идеи и алатки кои ќе им овозможат да бидат повеќе вклучени во решавање на општествените прашања кои влијат врз нив.

Ве очекуваме,
МИТ Центар за кариера
e