Новости и Соопштенија

Промена на термин за вежби по предмет Web сервери и Web технологии

 
 
Picture of Admin User
Промена на термин за вежби по предмет Web сервери и Web технологии
by Admin User - Friday, 9 October 2009, 12:55 PM
 
Ова соопштение се однесува за студентите од МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технолохии, 3-та година, 2-ра група.

Ве известуваме дека има промена на терминот за вежби по предмет Web сервери и Web технологии за оваа недела. Наместо во вторник (06.10.2009) од 12:15 до 14:00, вежбите ќе се одржат во среда (07.10.2009) од 18:15 до 20:00 (заедно со 1-ва група).