Новости и Соопштенија

Распоред на колоквиуми во прва колоквиумска недела (30.03. - 03.04.2009)

 
 
Picture of Admin User
Распоред на колоквиуми во прва колоквиумска недела (30.03. - 03.04.2009)
by Admin User - Friday, 27 March 2009, 12:50 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да го проследите распоредот на колоквиуми во текот на првата колоквиумска недела во вториот семестар за учебната 2008/2009 година на Факултетот за менаџмент и Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси при МИТ Универзитетот. Колоквиумската недела ќе се одржи во периодот од 30.03.2009 до 03.04.2009.

Распоред на колоквиуми за МИТ Факултет за менаџмент
Распоред на колоквиуми за МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси
Распоред на колоквиуми за МИТ Академија за гастрономија

Наставниот кадар при МИТ Универзитет ви посакува успешна колоквиумска недела.