Новости и Соопштенија

Испит по Англиски јазик

 
 
Picture of Admin User
Испит по Англиски јазик
by Admin User - Monday, 21 December 2009, 1:45 PM
 
Почитувани студенти,

Испитот по Англиски јазик ќе се одржи во петок (25.12.2009) во Лабораторијата за развој на софтвер, во 10 часот.

За дополнителни информации консултирајте го предметниот професор.

Со почит,
Гордана Лазароска