Новости и Соопштенија

Известување за студентите на МИТ Факултет за Архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите на МИТ Факултет за Архитектура
by Admin User - Friday, 18 June 2010, 3:56 PM
 
Се известуваат студентите коишто треба да го полагаат испитот по предметот Архитектонски конструкции 2 (Градежна физика) дека истиот ќе се одржи во понеделник, 21.06.2010 година во 11 часот во Предавална 1.

МИТ Факултет за архитектура