Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2015/2016 година

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2015/2016 година
by Admin User - Thursday, 22 October 2015, 11:39 AM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на часови за зимскиот семестар во академската 2015/2016 година е следниот:

Шема на предавални

Ви посакуваме успешен семестар

МИТ Универзитет