Новости и Соопштенија

Известување за предавање на Факултетот за психологија

 
 
Picture of Admin User
Известување за предавање на Факултетот за психологија
by Admin User - Monday, 22 December 2014, 1:32 PM
 
Почитувани,

Во петок, 26.12.2014 год., во Амфитеатар 1, во 14 часот, во рамките на предметот Психологија на спорт, гостински предавач ќе биде македонскиот пливачки шампион Тони Стефановски.
Поканети се сите студенти на МИТ Универзитет, а посебно студентите од сите семестри на Факултетот за психологија.

МИТ Факултет за психологија