Новости и Соопштенија

Распоред за септемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година

 
 
Picture of Невена Цонева
Распоред за септемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година
by Невена Цонева - Tuesday, 5 September 2017, 8:05 PM
 

Почитувани,

Распоредот за септемвриската испитна сесија во академската 2016/2017 годинаа е следниот:

Деновите предвидени за оваа сесија се: 5.9. - 7.9.2017 и 11.9. - 12.9.2017 година.

Ви посакуваме успешна сесија