Новости и Соопштенија

Распоред за Прв колоквиум во летен семестар во академската 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Прв колоквиум во летен семестар во академската 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Monday, 27 March 2023, 2:45 PM
 

Почитувани,

Во прилог е распоредот за Прв колоквиум во летен семестар во академската 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет