Новости и Соопштенија

Известување за мал фудбал

 
 
Picture of Admin User
Известување за мал фудбал
by Admin User - Friday, 17 October 2014, 12:18 PM
 
Почитувани,

Сите професори и студенти кои се заинтересирани за играње мал фудбал да се пријават кај проф. д-р Маријан Стевановски, лично или на тел.бр. 078/480-918.

Студентска служба
МИТ Универзитет