Новости и Соопштенија

Подесувања за moodle!

 
 
Picture of Арменд Салиу - (admin)
Подесувања за moodle!
by Арменд Салиу - (admin) - Friday, 14 November 2014, 2:01 PM
 
Ги потсетуваме корисниците на електронските сервиси на МИТ Универзитет дека корисничките имиња (username) за сите системи на МИТ Универзитет се формираат во обликот: ime.prezime@mit.edu.mk

Воедно ги потсетуваме студентите кои што ги немаат подигнато своите кориснички имиња и лозинки тоа можат да го направат во просториите на Студентска служба при МИТ Универзитет секој работен ден од 8 - 16 часот.

Доколку имате било каков проблем со користење на електронските сервиси на МИТ Универзитет Ве молам да ме контактирате.

Со почит,
Арменд Салиу
armend.saliu@mit.edu.mk
+389 70 398558