Новости и Соопштенија

Покана за свечена презентација

 
 
Picture of Admin User
Покана за свечена презентација
by Admin User - Friday, 27 May 2011, 1:44 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во среда, 01.06.2011 г.,со почеток во 12:00 часот во малата сала на Драмски театар Скопје, ќе се одржи свеченост по повод проектот „Визуелизација на мултикултурата во Р. Македонија“ изработен од Студентскиот UNESCO клуб МИТ во соработка со студентите од SEEU.

Ве очекуваме
Студентскиот UNESCO клуб МИТ