Новости и Соопштенија

Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура

 
 
Слика од Невена Цонева
Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура
од Невена Цонева - среда, мај 9 2018, 9:48
 

Почитувани,

Ве известуваме дека во четврток, 10.05.2018 година, во 12:00 во просториите Кампус Центар (City Gallery) на МИТ Универзитет, ќе се одржи гостинско предавање на тема TONDACH - системи за кровови (покривачки елементи)

Присуството е задолжително за сите студенти од Факултетот за архитектура. Добродојдени се и студентите и наставно - соработничкиот кадар од другите факултети на МИТ Универзитет.


Факултет за архитектура