Новости и Соопштенија

Јунска испитна сесија - доц. Благој Цонев

 
 
Picture of Благој Цонев
Јунска испитна сесија - доц. Благој Цонев
by Благој Цонев - Monday, 14 June 2021, 8:58 PM
 

Се известуваат студентите дека полагањето во јунска испитна сесија кај доц. Благој Цонев ќе се одржи со физичко присуство на 17 јуни 2021 година (четврток) со почеток во 10,30 часот во предавална 2 во Кампус Аеродром. 

Се замолуваат студентитете да ги спазат ситe анти Sars-Cov-2 мерки.


Срдечно,

доц. Благој Цонев