Новости и Соопштенија

ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

 
 
Picture of Драгица Трајковска
ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Драгица Трајковска - Monday, 4 December 2023, 1:51 PM
 

Почитувани студенти,

 

Ве информираме дека пријавувањето на испити за Декемвриска испитна сесија (вонредна сесија) ќе се врши во период од 11.12.2023 - 15.12.2023 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија во зависност од тоа колку испити ќе пријавите), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Декемвриската испитна сесија ќе се одржи во период од 25.12.2023- 29.12.2023 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во договор со студентите.

Напоменуваме, дека сите студенти кои нема да се придржуваат на горе наведените препораки нема да можат да полагаат испити во декемвриската испитна сесија.

Ве замолуваме за ажурност и редовност со пријавувањето, со цел непречено одвивање на испитната сесија.


Со почит,

МИТ Универзитет