Новости и Соопштенија

Известување за неработен ден

 
 
Picture of Admin User
Известување за неработен ден
by Admin User - Tuesday, 22 May 2012, 10:27 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека четврток, 24.05.2012 година, и петок, 25.05.2012 година, се неработни денови на МИТ Универзитет.

Студентска служба
МИТ Универзитет