Новости и Соопштенија

Распоред за Економски факултет (1,3 и 5 семестар) и Факултет за менаџмент (5ти семестар )

 
 
Picture of Bozjidar Mladenov
Распоред за Економски факултет (1,3 и 5 семестар) и Факултет за менаџмент (5ти семестар )
by Bozjidar Mladenov - Monday, 4 November 2019, 10:15 AM
 

Почитувани студенти,

Во прилог се распоредите за
економски факултет ( 1, 3 и 5ти семестар ) и факултет за менаџмент ( 5ти семестар ).


Ви посакуваме успешна година !

(Уредувано од Дарко Данилоски - оригинално испратено на петок, октомври 25 2019, 5:01 )