Новости и Соопштенија

Обука за поставување на наставен материјал на информациските системи на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Васе Тушевски
Обука за поставување на наставен материјал на информациските системи на МИТ Универзитет
by Васе Тушевски - Thursday, 7 October 2010, 5:55 PM
 
Почитувани колеги,

сите коишто сте нововработени во МИТ или пак имате потешкотии во поставувањето на наставни материјали на системите за далечинско образование на МИТ Универзитет, Ве поканувам да присуствувате на кратка обука којашто ќе се одржи во петок, 08.10.2010 година, во термин од 11:45 до 12:30 часот.

За поголема ефективност на обуката, Ве замолувам со себе да имате наставен материјал за поставување на системите.

Однапред благодарам на Вашето активно учество,
Васе Тушевски