Новости и Соопштенија

Известување за можност за пракса во Народна Банка на Р. Македонија

 
 
Picture of Admin User
Известување за можност за пракса во Народна Банка на Р. Македонија
by Admin User - Friday, 24 April 2015, 2:23 PM
 
Почитувани студенти,

Народна Банка на Република Македонија преку соопштение Ве известува за можноста за вршење практична работа во рамките на Банката.

МИТ Универзитет