Новости и Соопштенија

РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН

 
 
Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН
by Кире Бабаноски - Monday, 17 December 2018, 10:42 AM
 

РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Факултет за безбедносни науки - зимски семестар 2018/2019