Новости и Соопштенија

Известување за термини во априлска вонредна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини во априлска вонредна сесија
by Admin User - Thursday, 21 April 2011, 1:35 PM
 
Почитувани колеги,

Испитите во априлската вонредна испитна сесија ќе се одржуваат од 26.04. - 29.04.2011 г., во термините во кои се држат предавањата по истите предмети.

Ве посакуваме пријатни Велигденски празници и успешна испитна сесија
МИТ Универзитет